EK Hitte

Lacy’eye

Songtekst EK Hitte

Refrein: Dit is het EK. Wij gaan winnen ja. Iedereen is panja, want wij zijn Ollanda! Ollanda Ollanda Ollanda. Ollanda Ollanda Ollanda. Ollanda Ollanda Ollanda. Wij gaan winnen swa! wij gaan winnen swa!

1e couplet: Oranje borrelnootjes. Oranje in de krant. Vaar door de gracht in oranje bootjes. Oranje kleurt het land. Want het is die Oranje gekte. Oranje bierie. Oranje rook van die oranje wierie. Oranje champagne op een orandje borrel. Oranje jurkje voor een oranje mokkel. Hup Holland Hup het is Ollanda hah! Hoor je wat ik zeg, het is Ollanda hah! Oranje legioen. Oranje kampioen. Niemand die ons dat na gaat doen. Wij zijn Ollanda.

2e couplet: Ga naar de Holland House. Met een oranje kouse. Eet patatjes met oranje saus. Geef heel Nederland aplaus. Met me vrienden voor de tv. En de frituurpan die doet ook mee. De spanning is te snijden. Durf niet te kijken. Verbrand me mond aan een kaassoufle. Vlaggetjes op me wang. Met Nederland in the game duurt de wedstrijd nooit lang. Nooit bang. Ik wacht alvast in Amsterdam op de huldiging op het water man!

WK Hits op Spotify